• Str. Popa Sapca nr. 6 Oras Pantelimon, jud. Ilfov, Romania

POLITICA SI ACTIVITATILE SOCIETATII PRIVIND PROTECTIA, PRELUCRAREA SI LIBERA CIRCULATIE  A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal corelat cu libera circulatie a acestor date in cadrul SC REMED PRODIMPEX SRL se aplica atât în relația cu angajații săi cât și în relația cu partenerii săi comerciali.

În acest sens întreprindem în mod constant actiuni pentrurespectarea si implementarea principiilor legale , in concordanta cu cele prevăzute de Regulamentul General privind Protecția Datelor cu caracter personal 679/2016 „GDPR” cu linkul (http://www.privacyone.ro/dpo/gdpr.html).

In consecinta, SC REMED PRODIMPEX SRL actioneaza inurmatoarele directii care, in esenta, prevad:

masurile pentru politica de confidentialitate;
procedurile pentru accesul utilizatorului cu privire la toate datele personale stocate in cadrul societatii;
stergerea periodica, sau la cerere, a datel0r cu caracter personal ale utilizatorilor care nu mai au legatura cu relatiile de afaceri, sunt depasite sau nu sunt relevante in desfasurarea activitatilor societatii;
garantiile că accesul la datele cu caracter personal este acordat doar angajaților săi în limitele stabilite prin fișa postului, numai în scopul îndeplinirii sarcinilor ce le revin;
training-uri cu personalul astfel încât acesta să fie conștient cu privire la riscurile la care se expun și pot expune societatea în raport cu încălcarea securității datelor;
stocarea datelor cu caracter personal numai in serverele societatii și gestionarea acestora cu verificare si mentenanta periodica printr-un sistem informatic care asigură un nivel adecvat de securitate.

În acest context dorim să vă aducem la cunoștință faptul că datele cu caracter personal (constând în nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, etc.) ale reprezentanților partenerilor vor fi prelucrate strict în scopurile în care au fost colectate.

Apreciem valoarea relației pe care o avem cu partenerii noștri de afaceri și ne dorim cu tărie ca si aceștia să împărtășească şi să respecte angajamentul nostru pentru integritate, etică şi conformitate cu legislația în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

În calitate de parteneri, vă rugăm să luați toate măsurile necesare pentru a vă asigura că respectați principiile legale în materie de prelucrare a datelor cu caracter personal atât în ceea ce privește relația noastră comercială, cât și în cadrul activității dumneavoastră în general.

Politica SC REMED PRODIMPEX SRL cu privire la confidențialitatea datelor cu caracter personal este disponibilă la adresa  http://www.remedlab.ro/politica-de-confidentialitate//și vă rugăm să o consultați.

Cu stimă,

Petru Bodoga

Director general